KNVI lanceert 'De KNVI podcast'. Eerste aflevering nu te beluisteren!

Alle nieuws

KNVI lanceert 'De KNVI podcast'. Eerste aflevering nu te beluisteren!

Vandaag lanceert de KNVI 'De KNVI Podcast', de nieuwste loot aan de stam van de KNVI. Elke maand interviewen we leuke en spraakmakende mensen uit ons brede vakgebied die we op een liefdevol-kritische manier aan de tand voelen over hun boeken, hun gedachtegoed, hun werkingsgebied. De eerste aflevering van de KNVI Podcast is nu te beluisteren: Tom Dalderup over tijdige overheidstransparantie.

1 oktober 2024

Moderator van 'De KNVI Podcast' is Marijn Plomp. Hij wordt daarbij elke keer ondersteund door een side-kick, wat ook garant staat voor de nodige portie lol. Want naast interessant is ons vakgebied natuurlijk ook gewoon heel erg leuk!

Voeg 'De KNVI podcast' toe aan jouw playlist!

Aflevering 1

KNVI podcast - aflevering 1 (2)

In de allereerste aflevering van 'De KNVI Podcast' gaat host Marijn Plomp samen met sidekick Sandra de Waart in gesprek met hoofdgast Tom Dalderup.

Ontdek inzichten over het optimaliseren van informatieprocessen. Krijg praktische tips uit het onderzoek van Tom Dalderup MBA. Leer hoe je als informatieprofessional meer transparantie binnen de overheid kunt bevorderen. Zie hoe technologie en een mensgerichte aanpak elkaar versterken om de informatiehuishouding te verbeteren. Luister nu naar de eerste aflevering van de KNVI Podcast!


Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media