Gaat er een Computable Award naar “Climbing the Right Tree”?

Alle nieuws

Gaat er een Computable Award naar “Climbing the Right Tree”?

De KNVI is charity partner van stichting Climbing the Right Tree en we nodigen je uit om op hen te stemmen in de categorie sustainable tech bij de jaarlijkse Computable Awards.

2 september 2024

Al een aantal jaar is de KNVI een charity partner van deze stichting. Wij promoten hun activiteiten, zetten ons netwerk voor hen in en zullen ook binnenkort de co-creatieve Afrikaanse bibliotheek voor onze leden ontsluiten. Sommigen van onze leden hebben ook via hun werkgevers al directer te maken gehad met Stichting “Climbing the Right Tree”  door de levering van oude computerapparatuur of door het geven van training ter plaatse in Ghana. Vooral dat laatste is voor onze leden een fantastische gelegenheid om actief met de ontwikkeling van hun vakgebied bezig te zijn.

Voor de naamsbekendheid van Climbing the Right Tree is het geweldig dat ze genomineerd zijn voor de Computable Award 2024 in de categorie sustainable tech. De vakjury prijst de wijze waarop de stichting - samen met haar partners in Afrika - IT-ers en IT-bedrijven helpt om extra stappen te zetten op het gebied van duurzaamheid, waardoor computers een tweede leven krijgen op een Afrikaanse school en IT-ers uit Europa trainingen kunnen geven aan Afrikaanse jongeren. Hierdoor krijgen jongeren in Afrika loopbaankansen die horen bij de 21e eeuw en zijn er al duizenden computers verscheept en jonge mensen getraind in Ghana, Nigeria en andere landen in West-Afrika.

Met een nominatie alleen, hoe mooi ook, is de Stichting nog niet bij de naamsbekendheid die ze nodig heeft om nog meer steun uit de IT sector in Nederland te krijgen. Daarom wil de KNVI haar leden van harte uitnodigen om het werk van Climbing the Right Tree te steunen door het uitbrengen van hun stem bij de Computable Awards 2024.

Laten we hen helpen om de kans op de eerste prijs te vergroten en stem via deze link.

Wil je meer weten over Stichting Climbing the Right Tree, dan kun je contact opnemen met Klaas Brongers of Diana van der Stelt

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media