BiSL® de 4de editie updates inclusief artikelen met andere standaarden

Alle nieuws

BiSL® de 4de editie updates inclusief artikelen met andere standaarden

Met de nieuwe editie wordt geambieerd de verbinding met andere methode te leggen. Dit wil de KNVI IG Open Standaarden realiseren middels papers die deze samenwerking nader toelichten

Met de oprichting van de KNVI Interessegroep Open Standaarden is een verdiepend perspectief ontstaan in Business Informatie Management en Functioneel Beheer. De vierde editie van BiSL en het Foundation-boek richten zich op de BiSL® Foundation Certificering, terwijl de publicatie ‘De Functioneel Beheerder en BiSL®’ de meeste vernieuwingen bevat en toekomstige whitepapers en casestudies aankondigt. Deze aanvullende publicaties worden door de KNVI Interessegroep gefaciliteerd en dienen als gids voor BiSL Specialisatie certificeringen.

7 augustus 2024

Met de oprichting van de KNVI Interessegroep Open Standaarden is er een verdiepend perspectief ontstaan binnen het werkveld van Business Informatie Management en Functioneel Beheer. De vierde editie van BiSL biedt hierop een antwoord, echter het bijpassende Foundation-boek 'BiSL – Een framework voor business informatiemanagement - 4de editie' onderschrijft een gedeeltelijk deel van de update, welke zich specifiek verhoudt op de BiSL® Foundation Certificering.

Het grootste deel van de vernieuwingen is te vinden in de publicatie ‘De Functioneel Beheerder en BiSL®’, 2e herziene druk – Een Handboek voor de BiSL® Practitioner en de bijpassende BiSL® Practitioner certificering.

Paper: Publicatie datum: Role-based Informatiemanagement Career Path:

Download

Groene KPI's maar niet tevreden BISL® en CATS CM®? kunnen je helpen 02-08-2024 BIM Contractmanagement Specialist  (BIMCMP) Link 

BiSL – de inbedding en toepassing van functioneel beheer in de IT-organisatie m.b.v. Intergated Service Management

10-12-2024 BIM Service Specialist  (BIMSP)

In dit boek wordt ook vermeld dat er nog whitepapers en casestudies zullen volgen, waarin de integratie tussen BiSL en verschillende frameworks en methoden nader wordt beschreven.
Deze aanvullende publicaties zullen hier worden gepubliceerd en gefaciliteerd door de KNVI Interessegroep Open Standaarden.

Deze artikelen zullen hier beschikbaar zijn en dienen tevens als toepassingsgids voor de BiSL Specialisatie certificeringen die worden weergegeven in het role-based Informatiemanagement Career Path met de tijd zullen er meer en meer papers gepubliceerdt worden.

Over de auteur

Open Standaarden

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media